Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни стягують техніку на Запорізький напрямок: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни стягують техніку на Запорізький напрямок: що відомо

Відновився рух військової техніки у напрямку Бердянська

17 січня 2023, 10:00
Поділіться публікацією:

У Маріуполі відновився рух російської військової техніки у напрямку Бердянська (Запорізька область). Як повідомив у себе в Телеграм радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, протягом доби проїхали до 20 танків та близько 30 вантажівок із живою силою.

Росіяни стягують техніку на Запорізький напрямок: що відомо

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Маріуполь. Зараз. Відновився рух військової техніки у напрямок Бердянська. Танки та вантажівки протягом доби у великій кількості, всього до 20 танків та близько 30 вантажівок із живою силою. Також двічі на день колони паливозаправників з боку Новоазовська у бік Бердянська назад. Напрямок півночі Донецької області без руху", – повідомив Петро Андрющенко.

Зазначимо, російські війська захопили близько 60% території Запорізької області, провели фейковий "референдум" та заявили про приєднання частини української області до РФ.                              

Читайте також на порталі "Коментарі" – під безперервними російськими атаками, особливо на Донбасі, під періодичними масованими ракетними обстрілами Україна пережила першу половину зими. Експерти спрогнозували для видання "Коментарі", чого, мабуть, нам чекати у другій її половині – у фронтовому, економічному, зовнішньополітичному плані.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони Німеччини Крістіна Ламбрехт подала у відставку. Не виключено, що через явне гальмування ФРН військової допомоги Україні. Канцлер Олаф Шольц відставку ж прийняв. Про що свідчить цей крок? Як Німеччина може поводитися далі у російсько-українській війні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини