Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни спробували форсувати правий берег Дніпра. Що з того вийшло
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни спробували форсувати правий берег Дніпра. Що з того вийшло

Росіяни у ніч на 13 березня намагалися десантуватися на правому березі Дніпра в районі Авдіївського мості, колаборанти уже навіть заявили про «феєричну операцію». Чи так це, в ефірі Freedom розповіла Наталія Гуменюк

14 березня 2024, 13:19
Поділіться публікацією:

За інформацією начальниці Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк, ворог напередодні путінських виборів хотів намалювати собі перемогу і відважився на ризик, а саме: спробував відправити десант на правий берег Дніпра.

Росіяни спробували форсувати правий берег Дніпра. Що з того вийшло

Наталія Гуменюк

Як підкреслила Гуменюк, окупанти відправили моторний човен з особовим складом у напрямку Антонівського мосту, щоб заявити про чергову "феєричну перемогу".

Проте, як додала речниця Сил оборони півдня, коли окупанти підходили до правого берега Дніпра, ЗСУ зустріли їх потужним артилерійським вогнем. Як результат, човен загарбників був пошкоджений і втратив бойову спроможність. Як додала Гуменюк, росіяни були змушені відступити. При цьому вони навіть не досягли правого берега Дніпра.

При цьому, які відзначила Гуменюк, колаборант Сальдо коментує цю провальну операцію росіян, як "феєричну перемогу" із підготовки окупантами нового плацдарму.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що росіяни у своїх пабліках розповідають, що вони готові до захоплення Миколаївської та Херсонської областей. Вони навіть заявили, що начебто з цих територій почали евакуювати службовців.

Цю інформацію категорично спростувала Наталія Гуменюк. За її словами, навіть і мови не може йти про те, що загарбники можуть наступати на правий берег Херсонської області, оскільки вони навіть не можуть подолати плацдарм. При цьому, додала Гуменюк, окупанти намагаються його брати штурмом, маючи перевагу і в кількості, і в зброї, проте у них нічого не виходить. Всі штурми росіян, додала речниця, завершуються однаково – поразкою ворога.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини