Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни скинули свою авіабомбу на окуповане українське місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни скинули свою авіабомбу на окуповане українське місто

Російська ракета влучила в тимчасово окуповане українське місто на сході України.

8 січня 2024, 11:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час масової ракетної атаки Росії 8 січня, один з російських літаків скинув авіабомбу на окуповане Рубіжне Луганської області. Ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник заявив, що сталось "позаштатне сходження авіаційного боєприпасу".

Росіяни скинули свою авіабомбу на окуповане українське місто

Російський військовий літак зі снарядом. Фото з відкритих джерел

Після відбою повітряних тривог виявилось, що Росія влучила по окупованому місту в Луганській області.

"При виконанні бойових завдань літаком повітряно-космічних сил РФ над містом Рубіжне відбулося позаштатне сходження авіаційного боєприпасу ФАБ-250", — написав у соціальних мережах колабораціоніст Леонід Пасічник.

За словами ватажка терористичного угрупування "ЛНР" нібито під час падіння снаряда ніхто не постраждав. Пасічник стверджує, що мешканців евакуювали та розмістили в пунктах тимчасового захисту. На місце інциденти прибула представники терористичного угрупування, які будуть знешкоджувати боєприпас.

Нагадаємо, що це не вперше у росіян стається "позаштатне сходження авіаційного боєприпасу" під час масових ракетних атак по Україні. 2 січня одна з ракет впала на території РФ та рознесла частину російського села.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни повторили помилку українців, однак у значно більших масштабах. Україна на початку контрнаступу виправила свою тактику ведення бою, тоді як армія РФ тривалий час не змінює ходу бойових дій. Це пов'язана з колоною бронетехніки, яка мала б руйнувати лінію оборони, однак такі військові угрупування помітні для безпілотників і їх відносно легко та швидко знищують, вважає один з аналітиків Інституту вивчення війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини