Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни скидають на бійців ЗСУ отруту: ЗМІ з'ясували подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни скидають на бійців ЗСУ отруту: ЗМІ з'ясували подробиці

Українські військові зіткнулися з новими викликами на фронті

19 грудня 2023, 21:45
Поділіться публікацією:

Російські  загарбники  налаштовують дрони, щоб скидати  отруту на позиції українських військових.  Про це інформує CNN , посилаючись  на свідчення  військовослужбовців, які протистоять  загарбникам  на Оріхівському напрямку.

Росіяни скидають на бійців ЗСУ отруту: ЗМІ з'ясували подробиці

Росіяни скидають отруйний газ на бійців ЗСУ (фото з відкритих джерел)

Журналісти видання   розповідають  про кілька проблем, з якими зіткнулись  представники ЗСУ на  лінії південного  фронту. Це постійні  "м'ясні" хвилі  загарбників і те, що  РФ використовує  отруйний газ, як зброю.

Як стверджують постраждалі  бійці, спочатку  окупанти кидають  такий газ на позиції солдатів, щоб  посіяти паніку, потім   розпочинаються  атаки дронів.

Інформатор  видання  з середовища  української  розвідки  підтвердив   застосування РФ сльозогінного газу,  що подразнює слизову постраждалих. Використовувати  цю  речовину забороняє  Конвенція ООН з хімічної зброї.

Українські захисники,  які потерпіли від таких атак, скаржаться на проблеми з горлом і диханням.  Такий газ, потрапивши на позиції ЗСУ,  часто викликав займання. Постраждалі  були госпіталізовані з опіками обличчя.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що голова Авдіївської МВА зробив обнадійливу заяву.  У росіян не змінилося завдання на сході України і вони, як і раніше, виконують вказівку Кремля – якнайшвидше захопити Авдіївку, але це завдання вони вже провалюють кілька місяців поспіль. Постійно ставиться новий дедлайн. Ворог витрачає величезні зусилля та багато ресурсів, але все безуспішно. 

Глава Авдіївської МВА нагадав, як пропагандисти розганяли тезу про те, що Авдіївка в повному оточенні та місто буде окуповане до дати проведення "прямої лінії" російського диктатора Володимира Путіна, але їм це не вдалося, тому за кілька днів до цього дедлайну пропагандисти почали розповідати, що нібито оточать місто до Нового року.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини