Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни розстріляли ще двох українських військовополонених: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни розстріляли ще двох українських військовополонених: що відомо

Це сталося сталася в смузі відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця”

18 лютого 2024, 17:58
Поділіться публікацією:

18 лютого, вранці, російські окупаційні війська скоїли ще один воєнний злочин та порушили норм міжнародного гуманітарного права, розстрілявши двох українських військовополонених. Про це повідомили в командуванні Сухопутних військ.  

Росіяни розстріляли ще двох українських військовополонених: що відомо

Росіяни розстріляли українських військовополонених (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що це сталося у смузі відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця”, яке відповідає за східну ділянку лінії бойового зіткнення (Харківський, Ізюмський, Лиманський, Лисичанський, Курахівський, Куп'янський, Бахмутський, Авдіївський та Вугледарський напрямки).

“Росіяни вкотре показали своє ставлення до МГП розстрілявши 2-х українських військовополонених”, — йдеться у повідомленні, яким супроводжуються кадри, зняті розвідувальним дроном. 

На опублікованому кадрі видно, як російський окупант, в окопі, розстрілює двох українських бійців, які лежать на землі і не чинять опору.

Росіяни розстріляли ще двох українських військовополонених: що відомо - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін пояснив, що означає для Росії війна проти УкраїниПрезидент Росії Володимир Путін заявив, що війна в Україні це "питання життя і смерті" для Російської Федерації. Російський диктатор наполіг, що людям в РФ та інших країнах потрібно розуміти "чутливе і важливе" питання для Росії щодо війни в Україні. 

Володимир Путін під час розмови з російським пропагандистом Павлом Зарубіним закликав "зрозуміти", чому Росія почала війну в Україні. Президент Росії звинуватив Захід заявивши, що для цих країн війна в Україні – це "питання тактичного становища", тоді як для російської держави — це "доля".
 Також він заявив, що Росія готова до діалогу щодо закінчення війни в Україні. Однак у наступній тезі звинуватив Київ, які нібито відмовляється від мирних переговорів.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини