Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін пояснив, що означає для Росії війна проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін пояснив, що означає для Росії війна проти України

Володимир Путін вважає, що війна в Україні це "доля" Росії та питання життя і смерті існування РФ.

18 лютого 2024, 16:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що війна в Україні це "питання життя і смерті" для Російської Федерації. Російський диктатор наполіг, що людям в РФ та інших країнах потрібно розуміти "чутливе і важливе" питання для Росії щодо війни в Україні.

Путін пояснив, що означає для Росії війна проти України

Президент Росії Володимир Путін про війну в Україні. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін під час розмови з російським пропагандистом Павлом Зарубіним закликав "зрозуміти", чому Росія почала війну в Україні.

"І росіянам, і людям за кордоном важливо розуміти наші настрої, зрозуміти, наскільки чутливе і важливе для нашої країни те, що відбувається навколо України", — сказав російський диктатор.

Президент Росії звинуватив Захід заявивши, що для цих країн війна в Україні – це "питання тактичного становища", тоді як для російської держави — це "доля".

"А для нас це доля, це питання життя і смерті. Я хотів би, щоб люди, які це слухали, зрозуміли це", — сказав Володимир Путін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в тому ж інтерв’ю Путін заявив, що Росія готова до діалогу щодо закінчення війни в Україні. Однак у наступній тезі звинуватив Київ, які нібито відмовляється від мирних переговорів. Попри це, президент Росії й надалі наполягає, що незаконно окуповані території України мають бути частиною Російської Федерації.

Також "Коментарі" писали, що в цей же день колишній президент Росії Дмитрій Медведєв пригрозив Україні та її союзникам ядерними ударами. Медведєв заявив, що повернення України до кордонів 1991 року буде означати розпад Росії. В такому випадку, за словами російського політика, Кремль застосує ядерну зброю проти України, США, Великої Британії, Німеччині та інших країнах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини