Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни розповсюджують фейки про те, що ЗСУ знищуватимуть Херсон
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни розповсюджують фейки про те, що ЗСУ знищуватимуть Херсон

Кількість людей, які погодилися виїхати значно менша, ніж кажуть російські окупанти

21 жовтня 2022, 09:30 comments2283
Поділіться публікацією:

Російські загарбники поширюють брехливу інформацію про наміри ЗСУ перетворити Херсон на руїни, щоб змусити людей їхати. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Росіяни розповсюджують фейки про те, що ЗСУ знищуватимуть Херсон

Херсон. Фото: з відкритих джерел

Юрій Соболевський зазначив, що росіяни, позбавивши жителів Херсона отримувати інформацію з українських ЗМІ, активно використовують радіо, телебачення, на якому цілими днями заявляють, що ЗСУ готують масштабний наступ на Херсон. Також людям роздають прямо на вулицях листівки, розсилають смс. Скрізь головне посилання – "ЗСУ йдуть, щоб зруйнувати Херсон". Насправді це справжнісінька пропаганда і брехлива інформація.

При цьому заступник голови облради зазначив, що на частину людей така інформація діє і ті ухвалюють рішення виїхати на підконтрольну Росії територію, побоюючись за своє життя.

Соболевський розповів, що на Херсонщині зараз триває прихована депортація. Але росіяни сильно перебільшують, коли заявляють про величезні черги з херсонців, які хочуть поїхати до ЗСУ. Враховуючи те, що Кремль запровадив військовий стан на анексованих територіях, не можна виключати, що окупанти силою змушуватимуть людей залишити Херсон. Також не можна виключати, що загарбники проводитимуть примусову мобілізацію та залучатимуть людей до примусової праці.

Читайте також на порталі "Коментарі" – тривожні заяви білоруського диктатора Лукашенка та Генштабу ЗСУ : чому загроза вторгнення з РБ зросла в рази. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли про непросту ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини