Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни просуваються: у ЗСУ натякнули, яке місто може повторити долю Вугледара
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни просуваються: у ЗСУ натякнули, яке місто може повторити долю Вугледара

У ЗСУ розповіли про складну ситуацію в Торецьку

сьогодні, 07:38
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська продовжують посилювати тиск у Донецькій області. Найгарячіше зараз на Торецькому напрямку. Бої вже ведуться у самому місті, і ситуація там напружена. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла речник Оперативно-тактичного угруповання "Луганськ" Анастасія Бобовнікова.

Росіяни просуваються: у ЗСУ натякнули, яке місто може повторити долю Вугледара

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Спікер зазначила, російські загарбники з самого ранку починають і не припиняють запеклі штурми.

"Бої ведуться буквально за кожен під'їзд. Росіяни зайшли на східну околицю міста, дещо просунулися вулицею Центральна, у напрямку шахти Центральна. Але ситуація постійно змінюється, то ми відбиваємо у них вогневі пункти, то вони десь знищують наші. Але ми їх постійно відновлюємо та намагаємося повертати те, що захопили окупанти, і не даємо їм просунутися”, – зазначила Бобовнікова.

Вона зазначила, що напружена обстановка зараз не тільки в Торецьку. На північний захід від Нью-Йорка є селище Нелипівка. І зараз бої точаться саме за нього.

"Тактика ворога схожа на ту, що застосовують у Торецьку – порівнюють із землею місто з артилерії, а потім постійно штурмують малими групами – 3-5 осіб. І ці штурми продовжуються протягом доби", – зазначила вона.

Водночас Анастасія Бобовнікова уточнила, що ситуація біля Часового Яру складна, але контрольована ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — наступ РФ триває і має хоч і невеликий, але успіх. Підтвердженням цього є те, що російські окупаційні війська просунулися у Харківській, Донецькій та Запорізькій областях. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Російські "військори" стверджували, що путінські війська просунулися вулицями Рудничною та Торговою в центрі Торецька, і наближаються до шахти "Центральна" в центрі Торецька, але в ISW не знайшли візуального підтвердження цих тверджень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини