Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни прорвали оборону ЗСУ: всі дороги з міста взяті під вогневий контроль
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни прорвали оборону ЗСУ: всі дороги з міста взяті під вогневий контроль

Російські загарбники прорвали оборону ЗСУ під Селидовим

сьогодні, 09:56 comments1116
Поділіться публікацією:

Протягом двох останніх днів російські загарбники зуміли проломили оборону ЗСУ під Селидовим, повідомив військовий, аналітик групи "Левіафан Микола Мельник. За його словами, окупанти зуміли взяти під вогневий контроль дороги сполучення і фактично вирішити долю битви за містечко

Росіяни прорвали оборону ЗСУ: всі дороги з міста взяті під вогневий контроль

Селидове

"Великих висновків не буде. Все прогнозовано. Без людей в підрозділах і фахових командирів на верхах ми продовжимо героїчний шлях по стиранню підрозділів в боях за нафіг нікому не потрібні посадки, а потім не будемо знати, ким закріплюватись на нових рубежах", — відзначив Мельник.

На його думку, росіяни будуть і далі тиснути по всьому Донбасу. При цьому він підкреслює, що ситуація від Вугледару до Часового Яру дуже складна і буде погіршуватись.

"На період дощів обидві сторони отримають незначну передишку, але як тільки земля промерзне росіяни знов попруть з усіх щілин", — додав Мельник.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією німецького аналітика Юліана Рьопке, російські війська увійшли в місто Селидове на Донеччині, яке успішно захищалося з літа. За його інформацією, триває просування російської армії вторгнення в східну частину Селидового. "Кара-Даг" вбиває багатьох, але ще більше російських солдатів рухаються до центральної частини міста, в той час як інші продовжують виконувати обхідний маневр, щоб оточити його. Та ж російська тактика, яка спрацювала з більш ніж десятьма іншими містами. При цьому він додає, що росіяни почали вивішувати у частинах міста, які захопили, свої прапори. Він додав, що "російські ганчірки" з’явилися на багатоповерхівках в центрі міста.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини