Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни притихли та готуються до великого наступу: військовий назвав небезпечні напрямки
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни притихли та готуються до великого наступу: військовий назвав небезпечні напрямки

Росіяни з періодичністю раз на 2 години запускають FPV-дрони по наших логістичних шляхах, де ЗСУ виїжджають на позиції.

25 березня 2024, 20:10 comments1948
Поділіться публікацією:

Український військовий  Євген Ієвлєв, що перебуває на Горлівському напрямку зазначає, що ворог  понизив свою активність, якщо порівнювати  щільність  ворожих обстрілів за  останні місяці. Відповідну заяву він зробив  під час ефіру на телеканалі  "Еспресо".

Росіяни притихли та готуються до великого наступу: військовий назвав небезпечні напрямки

РФ готується до наступу(фото з відкритих джерел)

"Дивлячись на попередні 3-4 дні, активність ворога впала, якщо порівнювати з останніми місяцями. Летять і касетки, і міномети, але не так, як це було раніше. Тобто з 24 годин на добу активність була 18-20 годин. Противник з періодичністю раз на 2 години запускає FPV-дрони по наших логістичних шляхах, де ми виїжджаємо на позиції, вивозимо хлопців. Але на здивування стосовно того, що було в останні два місяці, трохи притихло", — коментував ситуацію представник  ЗСУ 

Як він продовжив, спостерігаючи відстань у глибину 15-20 км, не видно пошкоджень чи знищення ворожих логістичних артерій, тому важко  пояснити, чому  загарбник  понизив  власну бойову активність.

"Можливо, десь вороги стали економити БК, бо машини, які їм доставляли боєкомплекти, ми бачимо, що вони їздять. Перший варіант, який ми розглядаємо, вони готуються до наступу. Другий — економлять БК, яке могло десь їм знадобитися більше. Або вони отримали сигнали, що якийсь певний час боєкомплекти отримувати не будуть", — стверджує Євген Ієвлєв. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗМІ розкрили деталі про нову зброю ПутінаКремль заявив, що так звана "спеціальна військова операція" в Україні перейшла до "стану війни". Ця ескалація послідувала за фіктивною перемогою Путіна на виборах і найбільшою за час війни атакою ракет і дронів на енергетичну інфраструктуру України. Теракт у Підмосков'ї, внаслідок якого загинуло понад 100 людей, підливає ще більше масла, незалежно від того, хто несе відповідальність. Немає сумнівів у тому, що якщо у Путіна й були якісь кордони, то тепер вони зникли, і він може вважати, що може використовувати будь-яку зброю, навіть ядерну чи хімічну, для досягнення своєї мети. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини