Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни практично повністю окупували одне місто, яке трималося місяцями
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни практично повністю окупували одне місто, яке трималося місяцями

Росіяни практично повністю окупували Нью-Йорк

сьогодні, 08:47
Поділіться публікацією:

Нью-Йорк практично повністю окуповано, лічені сотні метрів залишаються до виходу загарбників на адмінкордони цього селища, відзначив воєнкор Богдан Мірошніков.

Росіяни практично повністю окупували одне місто, яке трималося місяцями

Нью-Йорк

"Це було дуже очікувано ще 1,5-2 місяці тому, але наші воїни зробили майже неможливе та затримали там ворога. Основні бої переміщуються тепер до Неліпівки, яка прикриває Торецьк із заходу. Тому ворог надалі вимушений атакувати Торецьк в лобову, чим несе дуже великі втрати", — підкреслив Мірошніков.

Щодо Вугледару, то там у місті продовжуються бої.

"Найголовніші події — на флангах, де основною метою ворога є забезпечення повного контролю на автошляхом Богоявленка-Вугледар, а також шляху від третьої шахти до Богоявленки", — говорить експерт.

За його словами, російські загарбники дуже бажають перерізати ґрунтові дороги, які ведуть від міста

"Просування з флангів по кордонах міста у північній частині для формування кільця оточення загальмувалося. Наші воїни продовжують робити дива!" -підкреслив Мірошніков.

Він підкреслив, що ворог вимушений витрачати все більше та більше піхоти й засобів ураження, занурюючись у міські бої, хоча вони такого не передбачали. Але не дивлячись на це, відстань між лінією боєзіткнення та Богоявленкою є вкрай загрожуючою, додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розказував, що російські окупаційні війська із заходу та півдня увійшли до Вугледару Волноваського району Донецької області. Експерти публікують зроблені росіянами фото з українського міста, яке тримало оборону з перших днів великої війни. На одному з фото – російські прапори у західній частині Вугледару.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини