Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни повністю розбиті: штурмовики підтвердили визволення населеного пункту поблизу Бахмута
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни повністю розбиті: штурмовики підтвердили визволення населеного пункту поблизу Бахмута

Російська бригада повністю розбита поблизу Бахмута

15 вересня 2023, 10:50
Поділіться публікацією:

Українські воїни підтвердили визволення Андріївки Донецької області. Штурмовики повністю розбили російську 72 бригаду разом з командуванням. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Третю окрему штурмову бригаду в Telegram.

Росіяни повністю розбиті: штурмовики підтвердили визволення населеного пункту поблизу Бахмута

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

В результаті блискавичної операції російський гарнізон в Андріївці було взято в оточення, відрізано від основних сил і знищено.

У ході штурмових дій українські захисники знищили начальника бригадної розвідки противника; трьох комбатів; та майже всю піхоту 72-ї окремої мотострілецької бригади разом з офіцерами та значною кількістю техніки.

Як зазначають військові, бої продовжуються, бійці продовжують закріплюватись на нових позиціях. Воїни Третьої штурмової підтверджують, що російська 72-а бригада зазнала тотального провалу.

"Взяття та утримання населеного пункту Андріївка — наш шлях до прориву на правому фланзі від Бахмута та ключ до успіху всього подальшого наступу", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, важливість звільнення Андріївки полягає в тому, що під час взяття під контроль цього населеного пункту збільшується можливість тотального вогневого контролю Бахмута, який на сьогодні захоплено ворогом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські війська витіснили російські сили з позицій поблизу Міньківки, що за 15 кілометрів на північний захід від Бахмута та Дубово-Васильівки, що за 6 км на північний захід від Бахмута. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗМІ дізналися, про яке питання війни у РФ заборонено говорити навіть пропагандистам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ab3army/3148
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини