Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни пішли колонами на Авдіївку: подробиці атаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни пішли колонами на Авдіївку: подробиці атаки

Російські колони пішли на Авдіївку, але втратили майже 80% техніки

22 листопада 2023, 15:44
Поділіться публікацією:

У районі Авдіївки Донецької області російські війська кинули вперед кілька механізованих колон із броньованою технікою. Проте настання не вдалося, загарбники втратили майже 80% техніки. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив речник Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського спрямування Олександр Штупун.

Росіяни пішли колонами на Авдіївку: подробиці атаки

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Сьогодні ворог намагався йти вперед. Декілька механізованих колон із броньованою технікою кинув уперед. Десь півтора десятки. Але втратив майже 80% техніки, наші хлопці їх знищили", — зазначив Штупун.

За його інформацією, залишки цих колон ретувалися і зараз на цій ділянці фронту тривають тяжкі бої.

"Загарбники не залишають спроб оточити Авдіївку. Безуспішно вони штурмували на схід від Новобахмутівки, в районах Авдіївки, Північного і Первомайського. Минулої доби відбито 13 атак", — підкреслив спікер.

Читайте також на порталі "Коментарі" – незважаючи на погіршення погодних умов, українські та російські війська на різних ділянках фронту атакують позиції один одного. Найважчою залишається ситуація в районі Авдіївки, але прориву нашої оборони, про що періодично сурмлять російські паблики, не сталося. Україна потребує посилення військової підтримки з боку союзників – і цього ракурсу можуть бути переміщення під час наміченого цього тижня 17-го засідання формату "Рамштайн". Примітно, що напередодні цього заходу, 20 листопада, до Києва прибув із візитом голова Пентагону Ллойд Остін. Саме заради обговорення довгострокового бачення підтримки ЗСУ. Президент України Володимир Зеленський визнав, що війна може тривати набагато довше, ніж нам хотілося б. Але наголосив, що Україна та її союзники не мають права опускати руки. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" думками про те, що і чому відбувається на всіх фронтах російсько-української війни – і на що чекати далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини