Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни пишаються новою тактикою захоплення територій «розквіт квітки»: в чому її суть
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни пишаються новою тактикою захоплення територій «розквіт квітки»: в чому її суть

Росіяни вже місяць використовують нову тактику на полі бою, яку називають «розквіт квітки»

10 вересня 2024, 11:22
Поділіться публікацією:

Як розповідає військовий аналітик групи "Левіафан" Микола Мельник, росіяни вже місяць гордо пишаються своєю тактикою "розквіт квітки" — інфільтрація, концентрація, одночасний удар з декількох сторін наших ВОПів, а у переважній більшості СП.

Росіяни пишаються новою тактикою захоплення територій «розквіт квітки»: в чому її суть

Окупанти

За його словами, така тактика виглядає наступним чином. Спочатку росіяни групами по 2-3 особи перебігають в тил Сил оборони  і займають кругову оборону, попри втрати 80% особового складу частина все ж добігає.

Після цього накопичена за ніч штурмова група зранку починає штурм українських позицій в тилу, відволікаючи на себе увагу. За цей час по такій же схемі до них підтягують групи по 5-6 людей, формуючи ударну групу.

"В цих умовах величезне навантаження лягає на батальйонну розвідку, яка має бачити все поле бою, і вчасно виявляти для знищення щурів у нас в тилу. Ну а найбільше навантаження все ж тягне на собі піхота, яка має не просто не розгубитись, коли зранку тебе атакують з трьох сторін, а ще й повести бій доповідаючи командиру, що "ситуація складна, але контрольована", — відзначив Мельник.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники не можуть вирівняти свою лінію фронту. Експерти вважають, що окупанти хотіли б цього, щоб мати можливість окопуватися з наближенням осіннього сезону. За їх словами, окупанти хотіли захопити Покровськ, Нью-Йорк, Торецьк, Часів Яр, Курдюмівку, Кліщіївку, Білогорівку. Втім, наступальний потенціал росіян збитий, і замість трьох напрямків, на яких росіяни концентрували свої зусилля на початку літа, зараз вони фактично сконцентрувалися на одному напрямку, Покровському, але і там припинили рух.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини