Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни підняли білий прапор (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни підняли білий прапор (ВІДЕО)

З'явилось відео підняття білого прапора росіянами – це означає, що вони здаються.

2 вересня 2022, 14:22 comments4603
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Україна продовжує контрнаступ на південному напрямку країни і робить це успішно. Окрім знищення великої кількості військової техніки та особового складу російських військ, такі дії українців деморалізують росіян. У мережу потрапило відео, як російські сили вивісили білий прапор.

Росіяни підняли білий прапор (ВІДЕО)

Росіяни підняли білий прапор. Фото з выдкритих джерел

Російські війська підняли білий прапор на півдні України в Херсонській області. За попередніми даними це сталося біля села Правдиве. На відео видно як російські військові махають білим прапором, що означає їх поразку у цій битві та здачу у полон. Відео цього інциденту можна переглянути нижче.

Українські військові спостерігаючи за діями росіян не впевненні у правдивості дій росіян і вважають, що ті можуть брехати, тому обговорювали подальші дії. Один з українських військових запропонував випустити один снаряд по них.

Ану, Андрюха, дай один снаряд, ободряющий, — сказав український воїн.

Чим закінчилась доля російських військових поки невідомо.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв у своїй статті про знищення російських окупантів в окопах біля Донецького аеропорту. Тоді РФ втратили кілька одиниць особового складу.

Також, "Коментарі" писали про втрати Російської Федерації у наслідок контрнаступу українських сил на південному напрямку. Тоді стало відомо, що росіяни втратили кілька танків, десяток гаубиць, систему "Сонцепьок", самохідну установку "Гіацинт-С" та іншу техніку. Окрім цього було знищено три склади боєприпасів російських окупантів. Особового складу ліквідовано в кількості 82 одиниці. Про це повідомив речник ОК "Південь".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexx

2 вересня 2022, 19:04

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv


Новини