Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни підірвали 24 тони мін створюючи інсценування вдалих бойових дій
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни підірвали 24 тони мін створюючи інсценування вдалих бойових дій

Росія знову бреше.

3 жовтня 2022, 17:10 comments1329
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Військові з РФ риють траншеї та закопують туди морські протидесантні міни. Для чого окупанти це роблять на суші? Щоб підготувати звіт про велику перемогу. Про це повідомляє український журналіст Андрій Цаплієнко у своєму Telegram каналі.

Росіяни підірвали 24 тони мін створюючи інсценування вдалих бойових дій

Росіяни підірвали 24 тони мін створюючи інсценування вдалих боїв. Фото з відкритих джерел

Український репортер 1 жовтня виклав відео з російськими військовими, які рили траншеї та закладали в них контейнери з протидесантною вибухівкою. Цаплієнко запитав у свої підписників, чому окупанти вчиняють такі дії на Харківщині, яка розміщена за сотні кілометрів від морських акваторій.

З часом виявилось дві версії можливих дій російських військових. Перша полягала в тому, що сили РФ хочуть замінувати територію в місцях можливого контрнаступу ЗСУ, тоді як друга це лінь росіян, які підривають землю, адже не хочуть рити окопи.

Все виявилось більш неочікувано. Росіяни зарили в землю близько 24 тонн морських боєприпасів для інсценування і створення відеозвіту про якусь велику перемогу, якої звісно не було. За вигаданим сценарієм росіяни підривають одним пострілом танку склад снарядів ЗСУ.

Голлівуд пішов стрільнути у когось цигарку, щоби нервово покурити осторонь, – саркастично пише Андрій Цаплієнко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про проблеми з мобілізацією в Російській Федерації. Був звільнений один з військових комісарів.

Також "Коментарі" писали, що РФ випустила в море атомний підводний човен з торпедами "Посейдон". Ці експериментальні торпеди мають і альтернативну назву "зброя Апокаліпсиса". Ці ядерні торпеди можуть знищити прибережні міста, такі як Одеса чи Нью-Йорк. Вони активізовуються на великій глибині, після чого рухаються в бік узбережжя та вибухають створюючи потужні хвилі цунамі, які накривають міста біля моря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини