Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни перекинули до Бахмута тисячі солдатів та техніки: у ЗСУ розповіли, що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни перекинули до Бахмута тисячі солдатів та техніки: у ЗСУ розповіли, що відбувається

Під Бахмутом точаться важкі бої

1 жовтня 2023, 18:36
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська зовсім не збираються відступати з Бахмута. Ворог зосередив у місті тисячі солдатів та техніки.Про це повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону.

Росіяни перекинули до Бахмута тисячі солдатів та техніки: у ЗСУ розповіли, що відбувається

Бої за Бахмут (фото з відкритих джерел)

За його словами, росіяни стягнули у місто більше аніж 10 тисяч військових. А ще — там знаходяться танкові, мотострілецькі й десантні полки. Зараз там тривають важкі бої.

Також Євлаш додав, що поки говорити про те, що росіяни збираються виходити з окупованого українського міста, поки не доводиться.

Також він заявив, що ЗСУ зараз не будуть штурмувати місто, адже це призведе до великих втрат.

"Зараз вживаються всі необхідні заходи, аби просунутися вперед, бойові порядки, та закріпитися там і нанести вогневого ураження противнику", — наголосив Євлаш.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ можуть взяти російські війська в Бахмуті у напівоточення. Але, щоб реалізувати цю мету нашим військовим треба відбити у окупантів північний фланг, що біля міста. Там  в окупантів вже є проблеми з логістикою, бо ЗСУ обстрілюють трасу Бахмут – Горлівка. Про це повідомив представник Східного угруповання Ілля Євлаш.

Він заявив, що російські війська потраплять у напівоточення, коли ЗСУ вдасться відбити північний фланг на Бахмутському напрямку.

Також він повідомив, що окупанти на північному фланзі використовують тактику динамічного захисту і намагаються атакувати. Але вони мають проблеми в логістиці, бо ЗСУ тримають під вогневим контролем трасу Бахмут – Горлівка. За його словами, це ускладнює ворогу використання цієї артерії, ворог намагається використовувати інші логістичні маршрути, зокрема, що ведуть з тимчасово окупованої території.
 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини