Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни окупували ще два населених пункти біля Авдіївки: BILD показав карту боїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни окупували ще два населених пункти біля Авдіївки: BILD показав карту боїв

За даними аналітика видання Юліана Рьопке, тривають бої за Бердичі

25 березня 2024, 23:07
Поділіться публікацією:

Російським окупантам вдалося захопити населені пункти Тоненьке та Орлівка в районі Авдіївки Донецької області. Про це повідомив експерт BILD з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке.

 Росіяни окупували ще два населених пункти біля Авдіївки: BILD показав карту боїв

Бої в районі Авдіївки (фото з відкритих джерел)

"Цей пояс, який мав бути облаштований як пояс оборони, впав під ударами російської армії, якій вдалося просунутися вперед за масованого використання людей і техніки, значну частину з яких при цьому втрачено", – йдеться у повідомленні Рьопке.

За його інформацією, тривають бої за Бердичі.

 Росіяни окупували ще два населених пункти біля Авдіївки: BILD показав карту боїв - фото 2

Відомо, що Тоненьке й Орлівка розташовані приблизно за 5 км на захід від Авдіївки.

Наразі немає офіційних коментарів від ЗСУ з приводу цього повідомлення.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи вистачить у Росії "м'яса" ще на два роки війни. На тлі того, що Росія продовжує свій наступ, з'явилися тривожні повідомлення литовської розвідки про те, що окупанти в такому ж темпі зможуть воювати ще як мінімум два роки. Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів, що в Росії справді вистачить людського ресурсу та дронів ще на два роки війни, але є серйозні проблеми з технікою – танками та БМП. При цьому він зазначив, що виникає питання, як можна використовувати ресурси, які беруться постійно зі складів та центрів зберігання.

Щодо ситуації на фронті, то військовий експерт Роман Світан в ефірі "24 каналу" заявив, що лінія фронту в районі Авдіївки Донецької області стабілізується. Водночас, російські загарбники почали перекидати свої сили на інший напрямок. За словами експерта, частини, які ворог тримав на Авдіївському напрямку, зараз "перетікають у бік Мар'їнки, загальний напрямок на Кураховому". Він наголосив, що для штурмів Авдіївки росіяни зібрали до 40 тисяч військових.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини