Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни не можуть утримати Луганську область: Гайдай натякнув на "хороші новини" до Нового року
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни не можуть утримати Луганську область: Гайдай натякнув на "хороші новини" до Нового року

ЗСУ продовжують атакувати у Луганській області

19 грудня 2022, 12:00 comments2572
Поділіться публікацією:

Незважаючи на величезні людські ресурси, які ворог кидає на Луганський напрямок, українські захисники продовжують наступати в районі Сватового та Кремінної. Хороші новини від української армії на цьому напрямі отримуватимемо ближче до Нового року. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів голова Луганської ОВ Сергій Гайдай.

Росіяни не можуть утримати Луганську область: Гайдай натякнув на "хороші новини" до Нового року

Сергій Гайдай. Фото: з відкритих джерел

"Все ж таки залишається на Сватівсько-Кременському напрямку перевага ЗСУ. Тобто там в обороні знаходяться російсько-окупаційні війська. Сподіваюся до Нового року будуть хороші новини. Але зараз важливо витримати паузу, щоб не завадити просуванню", — заявив Сергій Гайдай.

Щодо Білогорівки, то, за інформацією Сергія Гайдая, там постійні обстріли. Як додав глава області, там ЗСУ витримали оборону і ворог не просунувся вперед.

Читайте також на порталі "Коментарі" — однією з топ-тем минулого тижня стало інтерв'ю головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного "The Economist". У ньому генерал зробив низку важливих заяв у ракурсі російсько-української війни. Зокрема, повідомив, що українська армія активно готується до великої військової операції, попередив, що РФ може знову відновити наступ на початку наступного року на низці напрямків, охарактеризував командувача російської окупаційної армії Сергія Суровікіна як "держиморду" – традиційного командира часів Петра I, який може ліквідувати підлеглого невиконання поставленого наказу. Про що говорять ці заяви? Кому адресовані дані меседжі? Як ситуація в ракурсі військово-технічної, дипломатичної, політичної, фінансово-економічної підтримки може розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини