Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни не можуть розпочати генерацію електроенергії на ЗАЕС: названі причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни не можуть розпочати генерацію електроенергії на ЗАЕС: названі причини

Росіяни зіткнулися з проблемою кадрового дефіциту, в який самі себе й загнали, заблокувавши доступ на станцію майже 1500 українських працівників ЗАЕС

21 січня 2023, 09:30 comments2709
Поділіться публікацією:

Російські загарбники не можуть розпочати експлуатацію Запорізької АЕС через відмову частини українського персоналу співпрацювати із загарбниками, а також через брак власних кадрів. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Telegram "Енергоатому".

Росіяни не можуть розпочати генерацію електроенергії на ЗАЕС: названі причини

Запорізька АЕС. Фото: з відкритих джерел

"У кадровий дефіцит росіяни самі себе загнали, заблокувавши доступ на станцію майже 1500 українських працівників ЗАЕС, які відмовилися отримувати російські паспорти та підписувати договір з фейковим АТ "Експлуатуюча організація Запорізької АЕС" або іншим підприємством Росатому", – йдеться у повідомленні.

Крім того, запустити генерацію електроенергії заважає поступова деградація спеціалізованого обладнання, спричинена недотриманням необхідного температурного режиму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського звернулися до учасників форуму в Давосі – озвучено головне прохання Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло — заступник голови Ради безпеки Росії, екс-президент Дмитро Медведєв після новин про майбутню передачу Україні західними партнерами танків заявив, що "програш ядерної держави у звичайній війні може спровокувати початок ядерної війни". Представник Держдепу США Ведант Патель зазначив, що російські політики не вперше загрожують використати ядерну зброю. На його думку, подібна провокаційна "ядерна риторика" є вкрай небезпечною, а ядерну неможливо виграти, а потім ніколи не можна починати. Про що говорить нова хвиля притихлих ядерних загроз з боку Росії? Чому вони дедалі менше діють на Захід і, схоже, взагалі не діють на Україну? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини