Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни наступають на флангах: ЗСУ повідомили про складну ситуацію під Бахмутом
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни наступають на флангах: ЗСУ повідомили про складну ситуацію під Бахмутом

Найважчі бої тривають на південному фланзі під Бахмутом

29 жовтня 2023, 22:30
Поділіться публікацією:

Росіяни намагаються захопити Донецьку область. Окупанти кидають свої підрозділи на штурм позицій ЗСУ і наступають на флангах біля Бахмута. Про це в ефірі телемарафону заявив пресофіцер 26-ї артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича, старший лейтенант Олег Калашников.

Росіяни наступають на флангах: ЗСУ повідомили про складну ситуацію під Бахмутом

Росіяни наступають під Бахмутом (фото з відкритих джерел)

За його словами, найважчі бої тривають на південному напрямку. Там українські мають успіхи.

"Там ми спостерігаємо постійні контратаки ворога, Кліщіївка та Андріївка. Звичайно, вдалих спроб у нього немає. Незважаючи на шалені втрати, окупанти намагаються нам завдати хоч якийсь удар",- розповів Калашников.

Він розповів, що ворог намагається атакувати і на північному фланзі. Росіяни спрямували свої зусилля в напрямку Хромово, Богданівки, Оріхово-Василівки.

Також стало відомо, що Бахмутському напрямку  окупанти несуть величезні втрати.

"Точно, звичайно, ніхто не підрахує. Втрати можуть коливатися від роти до двох рот, дивлячись який день. Це не тільки загиблі, це і поранені, і дезертири. Іноді були такі випадки, що у них втрати доходили до 400 бійців на добу", – заявив Калашников.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що РФ намагається "посадити" Україну за стіл переговорівРосіяни вважають, якщо їм вдасться захопити Авдіївку, то тоді буде можливість провести переговори з Україною і досягти "замороження" війни на умовах, які вигідні Росії. Таку думку висловив військовий оглядач Денис Попович.

За його словами, російська армія й далі буде продовжувати продавлювати оборону ЗСУ в Авдіївці. На думку експерта, росіяни думають, що сьогодні у світі для них сприятлива ситуація, щоб досягнути таких цілей, адже незрозуміло що буде з допомогою від США Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини