Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни на фронті перейшли до застосування жахливої зброї. Про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни на фронті перейшли до застосування жахливої зброї. Про що мова

Росіяни на фронті почали все активніше використовувати проти Сил оборони боєприпаси, які містять отруйні речовини, про це в ефірі телемарафону повідомив речник Сил оборони Таврійського напрямку Дмитро Лиховій

11 березня 2024, 14:06 comments1243
Поділіться публікацією:

Як розповів Лиховій, до такої тактики росіяни вдаються на Запорізькому напрямку. Як підкреслив військовий, такі дії противника непокоять, адже вони скидають на позиції Сил оборони гранати з отруйною речовиною задушливо-сльозогінної дії. 

Росіяни на фронті перейшли до застосування жахливої зброї. Про що мова

Дмитро Лиховій

Лиховій припустив, що, ймовірно, мова йде про використання ворогом хлорпікрину або чогось подібного.

Як повідомив речник "Таврії", за минулу добу було зафіксовано 9 скидів бомб із використанням отруйних речовин. Фактично, всі ці скиди відбулися саме на Запорізькому напрямку.

При цьому, як підкреслив Лиховій, росіяни вдаються до "зброї останньої надії", саме хімічної зброї, коли вони не можуть досягнути своїх цілей за допомогою артилерії, авіації чи дронів.

Як додав речник "Таврії", очевидно, використовуючи бомби з хімічною отрутою, росіяни хочуть з їх допомогою "викурити" українських військових з окопів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав про те, що на Запорізькому напрямку росіяни почали використовувати для штурмів квадроцикли. Їх обрали тому, що вони швидку і малошумні. Проте, як відзначають військові, квадроцикли також і мало захищені, тому їх легко уразити. Окрім того, в Силах оборони припустили, що використання ворогом квадроциклів може бути і свідченням того, що на цьому напрямку у нього проблеми із військовою технікою. Щоби цьому хоч якось зарадити росіяни і проводять "м’ясні штурми" з використанням квадроциклів. При цьому в Збройних силах України повідомили, що протягом останнього часу вони знищили понад два десятки ворожих квадроциклів.

Тобто, додали у Силах оборони, "фішка" росіян у штурмі українських позицій, не спрацювала, військові дають противнику достойну відповідь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини