Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни можуть промокнути і замерзнути: ЗМІ дізналися, як ЗСУ можуть перетворити зиму на зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни можуть промокнути і замерзнути: ЗМІ дізналися, як ЗСУ можуть перетворити зиму на зброю

Окупанти ризикують буквально промокнути та замерзнути

24 жовтня 2023, 08:45 comments1302
Поділіться публікацією:

Цієї зими Збройні Сили України планують атакувати ракетами командні центри, склади боєприпасів та лінії постачання в тилу російських окупантів. Як передає портал "Коментарі", про це пише "New York Times".

Росіяни можуть промокнути і замерзнути: ЗМІ дізналися, як ЗСУ можуть перетворити зиму на зброю

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

Автори матеріалу припускають, що українські військові хочуть у такий спосіб знизити боєздатність РФ. Зокрема, американські ракети ATACMS дають Силам оборони можливість завдавати ударів по позиціях ворога на всій окупованій території. До того ж, кожен кілометр просування ЗСУ на півдні створює нові проблеми для противника.

Водночас, зазначається у матеріалі, Росія у 2023-му році навчилася набагато краще адаптуватися до бойових дій, ніж минулого року. Країна-агресор може спробувати змінити маршрути поставок або використати свою артилерію та авіацію для протидії обстрілу ЗСУ.

За словами аналітика Джека Вотлінга, якщо російські війська будуть втягнуті в оборону широким фронтом, а їхня логістика сильно порушена, то вони можуть буквально промокнути і замерзнути.                                                                           

"Якщо цілеспрямовані удари можуть погіршити їхню логістику, то обмежена підготовка та польова підготовка російських військ можуть максимізувати критичні порушення", — пояснив він.

У свою чергу РФ завдаватиме ударів по цивільній енергетичній інфраструктурі України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на фронті знову спекотно: що задумав ворог – чого потрібно готуватися. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини