Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни масово втікають з фронту: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни масово втікають з фронту: що сталося

В армії окупантів почастішали випадки дезертирства

27 березня 2024, 22:48
Поділіться публікацією:

Російські загарбники вимагають у свого особового складу укладати нові контракти, щоби зберегти необхідну кількість військових на лінії фронту, повідомляє Центр національного спротиву.

Росіяни масово втікають з фронту: що сталося

Окупантів змушуть продовжувати контракти. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що ворог не відпускає тих, у кого завершився контракт, хоча саме обіцянками про контракти на півроку росіян заманювали в ряди армії на загарбницьку війну проти України.

Зазначається, що таким чином росіяни отримують необхідну кількість особового складу на фронті, що призводить до частих випадків дезертирства.

За даними Центру спротиву, російських солдатів згодом все одно ловлять та формують з них загони “потеряшок”, яких кидають на "м’ясні" штурми, оскільки вони офіційно пропали безвісти.

У Центрі національного спротиву закликали окупантів здаватися в полон, оскільки це єдиний спосіб зберегти життя.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярна на початку цього року думка, що війна в Україні зайшла у глухий кут після провалу літнього контрнаступу ЗСУ, може виявитися надто оптимістичною, пише видання The Economist. Видання зазначає, що існує тривожна ймовірність того, що новий потужний натиск РФ в найближчі кілька місяців може пробити оборону ЗСУ, завдяки чому російська армія може проникнути вглиб української території.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що повернення Дональда Трампа у Білий дім стане загрозою для демократії у США та великою проблемою для міжнародного права, переконаний колишній командувач армії США у Європі, американський генерал Бен Ходжес. Генерал США відзначив, що Трамп не виявляє поваги до міжнародного права та завдає багато шкоди згуртованості НАТО. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини