Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни масовано атакували дронами Київ: скільки повітряних цілей вдалося знищити
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни масовано атакували дронами Київ: скільки повітряних цілей вдалося знищити

Окупанти атакували Україну "шахедами": у Києві та області працювала ППО

25 листопада 2023, 08:34 comments3895
Поділіться публікацією:

Цієї ночі, 25 листопада, противник вдався до масштабної атаки територією Києва. Протиповітряна оборона знищила понад 40 повітряних цілей. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів начальник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов.

Росіяни масовано атакували дронами Київ: скільки повітряних цілей вдалося знищити

Атака дронів. Фото: з відкритих джерел

"Є лише попередня оперативна інформація, це вже четверта атака ворожих БПЛА на Київ за місяць. Цей напад дронів став найбільш масованим з початку повномасштабного вторгнення. Силами та засобами повітряної оборони було вражено понад чотири десятки повітряних цілей", — заявив Шаманов.

Незважаючи на те, що практично всю ніч українські захисники відбивали атаки ворожих "шахедів", ще щонайменше три ворожі ударні дрони перебували в повітряному просторі України вранці. Ними йшла бойова робота ЗСУ.

За словами начальника КДВА, за попередньою інформацією, противник застосував барражуючі "шахеди". Усього було кілька хвиль запусків, які були з різних напрямків.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російське вторгнення в Україну триває вже більше 21 місяця. За цей час багато хто змінився і змінилося багато. У тому числі формат "Рамштайн", в рамках якого ухвалюються консолідовані рішення щодо військової підтримки нашої країни з боку партнерів. Тепер орієнтація робиться на довгострокове стратегічне планування щодо посилення можливостей нашої держави. Все потужнішим стає і українське ППО, зокрема завдяки зусиллям Німеччини, яка на початку вторгнення боялася серйозно допомагати Україні. Незважаючи на лже-миротворчі заяви, Путін явно не змінив своїх планів, збираючись далі вести війну в Україні та розширювати військові конфлікти у всьому світі. Експерти проаналізували спеціально для порталу "Коментарі" те, що відбувається зараз на всіх фронтах, що може статися, а також поділилися думками , як ефективніше давати відсіч російській агресії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини