Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни хочуть заморозити війну: Зеленський розповів, який план у Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни хочуть заморозити війну: Зеленський розповів, який план у Путіна

Володимир Зеленський заявив, що окупанти хочуть заморозити війну і перетворити події, що шокують, у буденність.

12 вересня 2023, 17:05
Поділіться публікацією:

Російські загарбники зараз намагаються задіяти всі можливі механізми, щоб заморозити війну проти України та зробити звичайними шокуючі події. Як передає портал "Коментарі", про це заявив президент України Володимир Зеленський у Facebook, звертаючись до студентів Нідерландів.

Росіяни хочуть заморозити війну: Зеленський розповів, який план у Путіна

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Вони (Ред. – росіяни) хочуть, щоб геноцид став чимось, що грає на задньому плані. Вони хочуть заморозити війну і перетворити події, що шокують, на щось повсякденне", — заявив український лідер.

Володимир Зеленський наголосив, що світ ще недостатньо об'єднався проти таких дій Росії, тому Україна намагається налагодити нові партнерські відносини.

При цьому глава української держави високо оцінив внесок Нідерландів у допомогу Україні.

"Ваш внесок допомагає нам об'єднати світ заради спільних цінностей. Це робить нашу оборону сильнішою", — резюмував Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — держсекретар США Ентоні Блінкен, який минулого тижня побував з несподіваним візитом у Києві, заявив, що, якщо президент Росії Володимир Путін виявить інтерес до реальних переговорів про мир, то українці нібито приєднаються. Але поки що, мовляв, такої зацікавленості у господаря Кремля не проглядається. У свою чергу, президент України Володимир Зеленський розкритикував представників Заходу, які називають українські наступальні операції повільними, а також закликають до переговорів з РФ замість збільшення тиску на неї – і допомоги Україні. Зараз останнім часом більш активно качають тему переговорів (міркують про них), причому і в Україні, і на Заході, і в РФ з її явними і не дуже явними соратниками? Коли переговори можуть стати реальними – і між ким і ким? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини