Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни хочуть заморозити війну: у Зеленського розвінчали російські фейки
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни хочуть заморозити війну: у Зеленського розвінчали російські фейки

Андрій Єрмак заявив, що Україні завжди буде чим знищувати ворога

4 жовтня 2023, 17:38 comments8858
Поділіться публікацією:

Месседжі про те, що Україні нібито не вистачатиме ресурсів для боротьби проти російської агресії, є неправдивими. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Росіяни хочуть заморозити війну: у Зеленського розвінчали російські фейки

Офіс президента. Фото: Українска правда

Глава ОП зазначив, що російські пропагандисти активно поширюють дезінформацію про війну, зокрема, про наявність боєприпасів та здатність України далі перемагати на полі бою.

"Відповідь на це досить проста — Україні завжди буде чим знищувати російського ворога. Росіяни дійсно хочуть заморозити війну, тому що вони слабші, ніж були раніше", — заявив Єрмак.

Втім, глава Офісу президента наголосив, що завдання України – звільнення наших територій. І із цим завданням українські захисники добре справляються. Додає впевненості також те, що західна коаліція сильна, незважаючи на російську брехню. До того ж, Україна працює із союзниками над посиленням санкційного тиску.

"Росіяни не досягнуть свого, скільки б ресурсів вони не витрачали на створення паралельної реальності своєю машиною пропаганди", — запевнив Єрмак.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять нові вкидання російської пропаганди — з чим у Росії вимальовуються проблеми.

Також видання "Коментарі" повідомляло – дедалі явніше проглядається тенденція на скорочення постачання допомоги загалом та озброєнь зокрема – Україні. Останнім часом ми маємо відповідні заяви з боку Польщі (на тлі скандалу із забороною українського експорту), Словаччини (через перемогу партія колишнього прем'єра Роберта Фіцо, відомого антиукраїнською риторикою), неприємне пробуксування від США (у зв'язку з виключенням відповідної підтримки Україні з проекту тимчасового бюджету). Плюс – заяви чиновників Франції та Великобританії, які запевняють, що відправили Україні майже всі запаси, які могли бути зняті зі складів. Про що говорить те, що відбувається? Як події можуть розвиватись далі? Як слід діяти Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини