Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни хочуть захопити ще одне місто під Бахмутом: його втрата змінить хід боїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни хочуть захопити ще одне місто під Бахмутом: його втрата змінить хід боїв

Ситуація на фронті може піти не на користь України, застерігають OSINT-дослідники

12 грудня 2023, 20:45
Поділіться публікацією:

Окупаційна армія продовжує штурмувати населені пункти під Бахмутом. Ймовірно, що через масований наступ окупантів українські військові змушені будуть перейти до оборони Часового Яру, вважають аналітики з DeepState.

Росіяни хочуть захопити ще одне місто під Бахмутом: його втрата змінить хід боїв

Росіяни продовжують штурмувати села під Бахмутом (фото з відкритих джерел)

За інформацією OSINTерів, росіяни мали успіх біля Веселого та Хромового. У бік Богданівки та Попівського лісу тривали штурмові дії ворога.

"Ситуація продовжує погіршуватись, можна вже стверджувати, що Сили Оборони починають Часовоярську оборонну операцію", — йдеться у повідомленні.

За інформацією DeepState, на Авдіївському напрямку штурми росіян велися на двох ділянках між залізниць, на Степове, біля водонасосної станції, південніше Веселого, на північний захід Авдіївської промзони, на Сєверне, на Тоненьке, в Первомайському та східніше Невельського.

Окупанти захопили частину позицій.

"Щільність атак колосальна, частина позицій втрачена, більшість атак відбито. Крім того, росіяни активізувалися біля Красногорівки. Противник мав частковий успіх в південній частині Мар'їнки та біля Новомихайлівки. Біля останньої ситуація продовжує погіршуватися", — зазначають аналітики.

Експерти вважають, якщо не будуть прийняті важливі рішення для подальшої оборони Часового Яру, то відбудеться подальше погіршення динаміки боїв.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ відбили у РФ територію, яка була окупована з 2014 року. Штурмова група 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила відбила один із териконів у межах населеного пункту Горлівка Донецької області та встановила там український прапор.

 Президент зазначив, що тепер над териконом майорить наш прапор. "Горлівка – це Україна! Донбас – це Україна!" — наголосив Володимир Зеленський.     

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини