Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни готуються до знищення Кримського мосту: який шукають вихід
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни готуються до знищення Кримського мосту: який шукають вихід

Окупанти хочуть збудувати залізницю вздовж узбережжя Азовського моря, щоб створити альтернативу Кримському мосту

26 грудня 2023, 09:42 comments1212
Поділіться публікацією:

Росіяни майже вдвічі розширили дорогу з Ростова на південь України. Адже розуміють, що колись Кримський міст перестане існувати. Чи справді противник готується до знищення Кримського мосту? Портал "Коментарі" вивчив це питання, проаналізувавши думки експертів.

Росіяни готуються до знищення Кримського мосту: який шукають вихід

Кримський міст. Фото: з відкритих джерел

Окупанти планують побудувати новий коридор паралельно до тієї залізниці, що вже є

Військовий експерт Іван Киричевський в ефірі каналу "Еспресо" заявив, що окупанти справді готуються до втрати Кримського мосту. Там вважають, що знищення незаконно збудованої переправи – це лише питання часу.

За словами експерта, росіяни планують побудувати альтернативний маршрут на випадок втрати мосту через Керченську протоку.

"Окупанти хочуть збудувати залізницю вздовж узбережжя Азовського моря так, щоб створити альтернативу Кримському мосту. Тут є дві складові – погана й хороша. Погана – окупанти готують альтернативний логістичний шлях. Хороша – росіяни розуміють, що рано чи пізно Кримський міст буде зруйнованим. Таким чином вони намагаються перестрахуватись й готуються до альтернативних шляхів постачання своїх окупаційних військ", – пояснив експерт свої роздуми.

Киричевський додав, що українські військові намагалися взяти під контроль залізницю, яка йде з Мелітополя на Токмак і далі на Пологи. Росіяни ж хочуть побудувати паралельну цій залізниці. Однак, коли російські пропагандисти обґрунтовують цей проект, вони прямо скаржаться про те, що наші ДРГ дуже активно працювали і працюють залізничною колією. Тому їхні логістичні шляхи залізницею завжди будуть під загрозою блокування.

Росіяни чудово розуміють, що чекає Кримський міст

Військовий експерт, льотчик-інструктор і полковник ЗСУ в запасі Роман Світан в ефірі "24 Каналу" заявив, що якщо за Кримський міст взявся голова СБУ Малюк, отже, його точно не буде. Росіяни це чудово розуміють, тому зараз намагаються забезпечити так званий "сухопутний міст". Це шосейна дорога від Ростова на Маріуполь, Бердянськ, Мелітополь, Генічеськ та Джанкой. Далі можна або на Керч, або Севастополь, або Армянськ.

Військовий експерт нагадав, що в тому ж напрямку росіяни намагаються побудувати ще й залізницю. Адже без неї їм складно здійснювати доставку до Криму.

"Нехай будують – нам залишиться. Рухатимемося до Маріуполя", – додав Роман Світан.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін готується напасти на Європу: яка є ймовірність такого сценарію і чому про це говорять.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини