Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни готуються до захоплення: з-під Вугледару хочуть вивести бригаду, яка два роки стримує ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни готуються до захоплення: з-під Вугледару хочуть вивести бригаду, яка два роки стримує ворога

Нардеп Безугла стверджує, що з Вугледару хочуть вивести бригаду, яка там знає все і ефективно стримує ворога

30 серпня 2024, 19:35 comments1314
Поділіться публікацією:

Народний депутат Мар’яна Безугла повідомила, що отримує численні повідомлення від військових про те, що з-під Вугледара нібито хочуть вивести бригаду, яка ефективно стримувала російських загарбників.

Росіяни готуються до захоплення: з-під Вугледару хочуть вивести бригаду, яка два роки стримує ворога

Вугледар

"У мене численні звернення військових у відчаї, що Сирський забирає 72 бригаду з Вугледару, яка відбивала там всі атаки вже два роки і прекрасно знає місцевість. Росіянам таке вже відомо і вони готуються. Це буде катастрофа, як з Торецьком і Нью-Йорком, коли звідти забрали 24 бригаду. Таке враження, що він спеціально розхитує фронт", — заявила Безугла.

Втім, в коментарях до цього посту Безуглої їй повідомили, що 72 бригаду протягом останніх двох років не виводили на ротацію.

"В мене в 72 друзі-однокашники воюють ще з 18 року, я з ними постійно на зв'язку. В хлопців вже сил немає, вони навіть не знають, що таке відпустка тільки бувають вдома, коли в шпиталь приїжджають на лікування. Не можна постійно одних і тих тримати на передовій", — говориться в коментарі.

Втім, Безугла стверджує, що в цьому випадку мова не йде про ротацію, адже військових не будуть відводити в тил. За її словами, військових просто перекинуть на іншу ділянку фронту як завжди.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники протягом останніх днів активізували свої сили на двох напрямках. За інформацією аналітиків Deep State окупанти хочуть оточити Вугледар, що в Донецькій області. Зокрема аналітики видання підкреслюють, що протягом останніх днів окупанти активізувався на двох ділянках — західніше Павлівки та біля Водяного. Ціль даної акції зрозуміла — обійти Вугледар і взяти його в кільце, бо кількість невдалих спроб ворога штурмувати у фронт вимірюється вже сотнями разів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини