Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни готуються до "виборів" Путіна на окупованих територіях: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни готуються до "виборів" Путіна на окупованих територіях: деталі

На псевдовибори Путіна загарбники завезуть на окуповані території гастролерів з РФ

21 грудня 2023, 19:59
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях України триває процес підготовки до так званих "виборів" президента Росії, які пройдуть у березні наступного року. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає портал "Коментарі".

Росіяни готуються до "виборів" Путіна на окупованих територіях: деталі

Загарбники проведуть в окупації псевдовибори Путіна. Фото з відкритих джерел

За інформацією Центру спротиву, окупанти, як і раніше на фейкових "волевиявленнях" та “референдумі”, задля ажіотажу планують залучити для участі у "виборчому процесі" так званих “волонтерів” з РФ.

Зазначається, що молоді фанати диктаторського режиму Володимира Путіна будуть працювати "масовкою" та “спостерігачами”, а також допомагатимуть організовувати вкидання бюлетенів.

За даними Центру, адміністрації на окупованих територіях склали план, яку кількість “волонтерів” їм потрібно залучити.

Повідомляється, що допомагати проводити фарс, який без того ніхто не визнає у світі, будуть гастролери з “Юнармії”, “волонтери-медики” та “Рух перших”. Всі ці організації фінансуються Кремлем.

У Центрі спротиву також відзначили, що так звані "вибори" Путіна на окупованих територіях відбуватимуться три дні, аби приховати відсутність інтересу до пропагандистського шоу з боку місцевих мешканців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські воєнкори стверджують, що окупанти захопили дві невстановлені позиції на східному березі річки Оскол на Куп'янському напрямку, проте ISW не виявив доказів цього наступу. У звіті йдеться, що окупанти атакували біля Сіньківки та Іванівки, а ЗСУ контратакували біля Сіньківки. Російські та українські війська вели позиційні бої на захід від Кремінної, в районі Діброви та Серебрянського лісництва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини