Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни готуються до удару по енергетиці: коли це може статися
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни готуються до удару по енергетиці: коли це може статися

Окупанти продовжують накопичувати ракети

сьогодні, 12:47
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська мають намір дочекатися певних температурних змін, коли ракетний удар буде найчутливішим для української енергетики. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Еспресо" заявив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець.

Росіяни готуються до удару по енергетиці: коли це може статися

Удари по енергетиці України. Фото: з відкритих джерел

"Деякий час не було пусків Х-101. Можна припустити, що накопичуються ракети для ймовірних ударів по нашій енергетиці. Напевно, ворог вичікує певні температурні зміни, коли цей удар буде найбільш чутливим. З іншого боку, до цього готується наша ППО, усвідомлюючи ці ризики та підходи росіян, які мають на меті завдати максимальної шкоди нашій енергетиці", — заявили в Defense Express.

За його словами, запаси літаків у країни-агресора ще зберігаються, але Ту-95МС справді зношуються.

Сергій Згурець зазначив, що є проблеми з двигунами, і це становить серйозну проблему для РФ. Вони намагаються заощаджувати літній час. Проте бойові завдання намагаються виконувати для пусків крилатих ракет Х-101. Відбуваються підйоми бомбардувальників РФ щодо умовно навчальних місій. Але зрозуміло, що навчальна місія на певному етапі може перейти до бойової.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Генеральному штабі ЗС України нагадали, яку інформацію використовує ворог під час планування повітряної атаки на територію України.

Українців попередили, що РФ продовжує застосовувати тактику терору мирного населення України. Ворог виправдовує свої удари сфабрикованими аргументами про нібито використання лікарень, шкіл, житлових будинків та інших цивільних об'єктів як військові склади, місця розміщення особового складу, озброєння та військову техніку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини