Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни готуються до гарячої осені: почалась евакуація з тимчасово окупованих територій
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни готуються до гарячої осені: почалась евакуація з тимчасово окупованих територій

Росіяни попри заяви про відсутність паніки, готуються до евакуації на півдні України.

4 жовтня 2023, 15:41
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міський голова Мелітополя Іван Федоров розповів, що росіяни проводять евакуацію з тимчасово окупованого міста Токмак у кілька етапів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram українського чиновника.

Росіяни готуються до гарячої осені: почалась евакуація з тимчасово окупованих територій

Росіяни готують евакуацію з міста Токмак. Фото з відкритих джерел

Іван Федоров заявив, що попри постійні повідомлення серед російських окупантів про відсутність паніки, однак дії армії РФ показують, що вона є.

"Паніки немає, але паніка є. Окупанти на Мелітопольському напрямку готуються до гарячої осені. Вже підпікає в Токмаку", — пише Федоров.

За словами міського голови росіяни здійснюють евакуацію з міста Токмак у кілька кроків. В кінці літа росіяни почали вивозити представників "влади" РФ. Декілька днів тому офіцери армії РФ почали евакуйовувати свої сім’ї та переносити заклади "освіти", зокрема школи та технікуми на інші території.

Останній крок евакуації, який описує Міський голова Мелітополя – це оголошення, що у Токмаку не будуть працювати російські "адмінбудівлі", ринки та магазини.

Нагадаємо, що Токмак – це місто в Запорізькій області, яке перебуває під тимчасовою окупацією російських сил з 26 лютого 2022 року. Місто розташоване за 50 км від селища Оріхове, яке знаходиться під частковим контролем ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Міноборони РФ розповіли чи планується нова хвиля мобілізації в Росії та скільки контрактників разом з добровольцями залучили російські сили до армії у 2023 році.

Також "Коментарі" писали, що під час посадки на авіаносець російський винищувач Су-33 впав у море. Відеозапис з інцидентом потрапив у мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини