Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни готують підлість. У Збройних силах попередили, що задумав ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни готують підлість. У Збройних силах попередили, що задумав ворог

Країна-терорист Росія може завдати масованого удару по території України з використанням ракет та дронів, заявив в ефірі телемарафону речник Повітряних сил Ілля Євлаш. За його словами, ймовірно це зроблять до поставок західної зброї

25 квітня 2024, 13:29
Поділіться публікацією:

Російські загарбники можуть підготувати та нанести масований удар із використанням ракет та дронів по всій території України, відзначив Ілля Євлаш. Зрештою, відзначив він, про такий сценарій також попереджають західні аналітики, тому ігнорувати таку інформацію не можна.

Росіяни готують підлість. У Збройних силах попередили, що задумав ворог

Ракетний удар

За його словами, ворог відрізняється підступністю, тому треба бути готовими до будь-яких сценаріїв розвитку подій. При цьому він додав, що такий масований удар може бути завданий ворогом ще до прибуття в країну допомоги від західних партнерів.

Втім Євлаш додав, що важко спрогнозувати, коли саме ворог може нанести такий удар. За його словами, терористи стараються використовувати різні терміни та різні методи у різний час.

Саме тому, підкреслив спікер Повітряних сил, треба зробити все для того, щоб підготуватися до чергового підступу та очікувати, коли в Україну надійдуть додаткові системи протиповітряної оборони.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку військових експертів, країна-терорист обов’язково вдарить ракетами по Україні до того, як в країну прибуде військова допомога від західних партнерів. Крім того, є думка, що під масований ракетний удар може потрапити Київ, оскільки для загарбників він все ще продовжує залишатися ціллю №1.

При цьому відомо, що міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу уже анонсував нанесення ракетних ударів по території України. Він заявив, що російська армія буде знищувати логістичні маршрути, щоб перешкодити поставкам західного озброєння на фронт. Міністр оборони країни-агресора також заявив, що на фронті буцімто з’явилася також нова зброя, яка активно протистоятиме Силам оборони. Мова йде про системи С-500.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини