Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни дають мешканцям Мелітополя добу на виселення з будинків
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни дають мешканцям Мелітополя добу на виселення з будинків

Нині у Мелітополі приїжджих російських військових більше, ніж цивільного населення

11 січня 2023, 17:07 comments2126
Поділіться публікацією:

Російські загарбники виселяють громадянське населення тимчасово окупованого Мелітополя зі своїх будинків та розселяють у них росіян. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Росіяни дають мешканцям Мелітополя добу на виселення з будинків

Мелітополь. Фото: ua.depositphotos.com

Міський голова зазначив, що в місті майже всі порожні квартири та будинки вже зайняті, оскільки, за інформацією місцевих жителів, зараз приїжджих російських військових у місті більше, ніж цивільного населення, яке залишилося, незважаючи на окупації.

"Навіть забирають не лише порожні квартири та будинки тих мешканців, які виїхали з тимчасово окупованої території, а просто навіть якщо їм потрібна якась квартира чи будинок, вони просто приходять до цього приміщення і кажуть, що "у вас є одна доба виїхати з цієї квартири чи будинку", — заявив Іван Федоров.

Зазначимо, управління стратегічних комунікацій Збройних сил України повідомило, що вночі 8 січня у Мелітополі було знищено базу окупантів та техніку противника.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін розповів, кому Росія ще тримається, незважаючи на безпрецедентні санкції Заходу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російське військове командування може припуститися стратегічної помилки в Бахмуті Донецької області. Це в свою чергу надасть Україні нові можливості для контрнаступу.

Раніше "Коментарі" писали – у Путіна кажуть, що готові до мирних переговорів з Україною, але є нюанс, який уже залежить від української влади. Позицію Кремля озвучив речник президента РФ Дмитро Пєсков.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини