Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни бояться українців: кого активно залучають на окупованих територіях
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни бояться українців: кого активно залучають на окупованих територіях

Британська розвідка назвала чисельність співробітників Росгвардії на війні з Україною

22 липня 2024, 15:12
Поділіться публікацією:

Наразі в Україні дислоковано понад 30 тисяч співробітників Росгвардії. Більшість особового складу Росгвардії займається охороною тилу, і лише кілька підрозділів беруть участь у боях на передовий. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Міністерства оборони Великобританії у X (Twitter).

Росіяни бояться українців: кого активно залучають на окупованих територіях

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Британська розвідка зазначає, що головний бойовий підрозділ Росгвардії, 116-а бригада спеціального призначення, швидше за все, складається з трьох полків військ, які мають доступ до танків, бойових машин піхоти та артилерії.

За даними британської розвідки, з початку 2024 Росгвардія намагалася збільшити свої передові сили за рахунок поглинання російських нерегулярних формувань. Росгвардія успішно інтегрувала до своїх лав батальйон "Схід" так званої "ДНР" у травні 2024 року.

"Ймовірно, що очікувана угода про службу вагнерівських сил у складі 1-го добровольчого корпусу Росгвардії була порушена в березні 2024 року", — зазначають у Міноборони Британії.

Зазначимо, раніше британська розвідка повідомляла, що російські окупаційні війська продовжують наступальні операції одночасно на кількох ділянках фронту. Напрям Авдіївка-Покровськ залишається основним для військових зусиль Росії.

"Ймовірно, напрям Авдіївка-Покровськ на Донеччині залишається в центрі зусиль Росії і відповідно там російські сили протягом останнього місяця підтримували найвищі операційні темпи", — йдеться у зведенні.

Британська розвідка зазначила, що російські війська продовжили просування на північ і захід від Очеретиного у напрямку Покровська. Також вони трохи просунулися у напрямку селища Нью-Йорк — добре укріплений район і остання точка лінії зіткнення, що існувала до повномасштабного вторгнення Росії у лютому 2022 року.

Читайте на порталі "Коментарі" — Кремль боїться, що росіяни дізнаються правду: британська розвідка дізналася про нову заборону в РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини