Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни бояться, що в їхнє місто прийдуть українські військові
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни бояться, що в їхнє місто прийдуть українські військові

Українця лякають російських мешканців прикордонного міста.

19 вересня 2022, 16:56 comments2115
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Хід українського контрнаступу викликав страх у прикордонній Бєлгородській області. Росіяни бояться, що війна перетне кордон і в місто зайдуть українські війська. Вони збирають основні харчові продукти, одяг, а у навколишніх лісах будуються укріплення. Також громадяни Росії перестали клеїти символічну літеру Z на будівлях і автомобілях, повідомляє The Guardian.

Росіяни бояться, що в їхнє місто прийдуть українські військові

Росіяни бояться, що в їхнє місто прийдуть українські військові. Фото з відкритих джерел

У прикордонному регіоні та в самому місті зростає занепокоєння через те, що російські війська витісняються українцями з окупованих територій. Останні успіхи української армії під Харковом погіршили атмосферу в Бєлгороді. Минулого тижня жителі деяких населених пунктів Бєлгородської області були евакуйовані, а губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков видав розпорядження, яким зобов'язав місцеву владу перевірити бомбосховища.

Бєлгород розміщений усього в 40 км на північ від кордону з Україною та лише приблизно за 80 км від Харкова, дуже близько до українсько-російського військового фронту.

На фотографіях у соціальних мережах видно, як росіяни бояться вторгнення  та вирубують дерева для будівництва укріплень у лісистій місцевості на південь від міста.

Сьогодні росіянам важко ігнорувати війну, яка точиться поруч, яка не тільки пов’язана з економічними санкціями, але й є реальною загрозою.

Завдає болю їм і те, що вулицями Бєлгорода ходять російські військові, які відступили внаслідок наступу українських військ. Кілька днів тому вони отримали наказ повернутися до Росії. Кілька разів на день над головами мешканців лунають постріли ППО.

Більшість бєлгородців вважають, що війна не перетне кордон, і українська влада жодним чином не припускає, що має намір зробити щось більше, ніж просто повернути окуповану Росією територію. Проте настрій у місті неспокійний. Деякі навіть готуються до в’їзду українців.

Жителі Бєлгорода, мабуть, більше за інших росіян розуміють, що війна йде не так, як планував Путін. Патріотичні настрої та наклейки з літерою Z, які раніше часто клеїли на машини та будівлі, потроху зникають. Панує апатія і жителі готові до тривалої війни, яка несподівано підійшла ближче, ніж очікувалося.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як з Бєлгорода запустили ракету, але вона змінила свій політ і впала за містом.

Також "Коментарі" писали, про захоплений російський танк на Харківщині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини