Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни біжать з позицій у Новій Каховці: у ЗСУ назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни біжать з позицій у Новій Каховці: у ЗСУ назвали причину

Окупанти тікають з позицій у Новій Каховці - у ЗСУ закликає не вірити повідомленням ворога та нагадують про спецоперацію

17 грудня 2022, 15:10 comments8305
Поділіться публікацією:

Російські військові залишають позиції у Новій Каховці та вивозять награбоване майно до Криму. Проте українські військові вважають, що ворог може вести гібридну війну. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на начальника Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Росіяни біжать з позицій у Новій Каховці: у ЗСУ назвали причину

Нова Каховка. Фото: з відкритих джерел

У ВСУ нагадали, що схожа ситуація була в інформаційному просторі, перш ніж окупантів вибили з правого берега Херсонської області. Тоді росіяни теж заявляли, що виводять свої підрозділи, але потім ЗСУ довелося зустрітися з активним опором, і кожен кілометр просування вперед був дуже важким.

При цьому Наталія Гуменюк закликала співвітчизників не повідомляти заздалегідь про успіхи українських військових та тримати інформаційну тишу, щоб усі бойові завдання було завершено.

"Відбувається бойова робота, наші плани реалізуються. Те, що ми говорили, що не збираємося зупинятися, це підтверджується. Але все ж таки потрібно дати можливість військовим довести роботу до певного блоку для того, щоб було закріплення результату, і тільки потім це обговорювати", – додала Гуменюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — дев'ятий пакет санкцій ЄС проти РФ у дії: черговий удар по РФ або фікція. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально розібрали ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – перевалив за середину останній місяць року – найважчого року для України, яка з кінця лютого відбиває широкомасштабне вторгнення РФ. Експерти оцінили для видання "Коментарі" заяви та дії останнього часу на дипломатичному фронті боротьби з рашистською агресією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини