Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіянам сказали, через скільки часу вдасться захопити всю Донецьку область
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянам сказали, через скільки часу вдасться захопити всю Донецьку область

Росії знадобиться щонайменше 5 років, щоб «звільнити» всю Донецьку область

сьогодні, 12:57
Поділіться публікацією:

Прокремлівський колаборант і колишній народний депутат від забороненої в Україні Партії регіонів Олег Царьов зробив невтішний прогноз для росіян щодо захоплення всієї Донецької області. За його словами, навіть якщо російські окупаційні сили збережуть поточний темп наступу, їм знадобиться щонайменше п'ять років для захоплення всієї території Донеччини.

Росіянам сказали, через скільки часу вдасться захопити всю Донецьку область

Бої в Донецькій області

"Якщо порахувати ту площу Донецької області, яку ми „звільнили“, і ту площу, яка залишилася… Якщо швидкість „визволення“ збережеться, нам знадобиться п’ять років, щоб „звільнити“ Донецьку область", — заявив Царьов в коментарі російським пропагандистським ЗМІ.

Пропагандисти РФ також визнають, що через значні втрати на полі бою російські війська зіткнулися з гострим дефіцитом живої сили. Втім, Кремль продовжує плекати плани щодо захоплення Запорізької та Херсонської областей, а також спроб повернути контроль над власними прикордонними територіями.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що плацдарми російських окупантів на західному березі каналу Сіверський Донець-Донбас на південь та північ від Часового Яру розширюється. Наразі ворог має просування на 3 та 3,5 км по глибині та від 5 до 7 км по ширині. Це не за один день, звісно. Це підсумок багатомісячних боїв. Це вже дозволяє окупантам накопичити достатньо сил для подальших штурмів. Так що так, Часік буде знову "гарячим".

При цьому відомо, що захоплення Донецької та Луганської областей України для РФ є одним із завдань так званої "спеціальної військової операції". Війна почалася нібито тому, що Росія вирішила "захистити" народ Донбасу. При цьому саме цей "народ" постраждав найбільше, оскільки окупанти, щоб захопити міста в Донецькій області, просто рівняють із землею.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини