Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіян зносить, як цунамі: у ОП розповіли про ситуацію на Харківському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіян зносить, як цунамі: у ОП розповіли про ситуацію на Харківському напрямку

Радник глави Офісу президента Арестович зазначив, що ЗСУ "вже просто нікуди подіти полонених" окупантів

10 вересня 2022, 08:25 comments1064
Поділіться публікацією:

Російські війська, які стояли і стоять на Харківському напрямку, виявилися не готовими до того, що зараз відбувається в окупованих районах області. У результаті російської армії почався повний колапс. Ті війська, які там стоять, зносить, як цунамі. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну висловив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Росіян зносить, як цунамі: у ОП розповіли про ситуацію на Харківському напрямку

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП вважає, що українським військовим у ході наступальної кампанії вже практично вдалося вільно ізолювати ізюмське угруповання. Фактично, росіяни опинилися в ситуації, коли залишився до них один прохід зі сходу. Свою роль тут відіграло руйнування моста через річку Оскол. Таким чином, окупаційні воску опинилися в оперативному оточенні.

На Банковій підтвердили, що ЗСУ вдалося серйозно поповнити обмінні фонди, тому що в ході контрнаступу захоплено в полон дуже багато росіян. Також армія України поповнилася трофейною технікою, яку російські військові просто залишали на полі бою, рятуючись втечею.

"Взято безліч озброєння та техніки, полонених, майже ізольоване ізюмське угруповання — там один прохід зі сходу залишився... З урахуванням зруйнованого мосту через Оскол, вони оточені в оперативному відношенні", — зазначив Арестович.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США поставили Україні одну з найточніших передових зброї: про що йдеться.

Також видання "Коментарі" повідомляло – правляча партія російського диктатора Путіна "Єдина Росія" запропонувала провести 4 листопада "референдум" на окупованих територіях України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини