Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіян нічому не навчила Брянська історія: у ЗСУ розкрили деталі знищення ворожих Су-34
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіян нічому не навчила Брянська історія: у ЗСУ розкрили деталі знищення ворожих Су-34

Українські пілоти застали ворога зненацька і провели блискавичну та витончену операцію

23 грудня 2023, 09:42
Поділіться публікацією:

Українські захисники знищили три російських винищувачі Су-34 під час блискучої операції Сил оборони. Російські окупанти намагалися підлетіти ближче для завдання ударів по бійцях ЗСУ, проте українські захисники застали тих зненацька і провели блискавичну та витончену операцію. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі "Армія ТБ" та "Українське радіо" розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Росіян нічому не навчила Брянська історія: у ЗСУ розкрили деталі знищення ворожих Су-34

Збиття Су-34 окупантів. Фото: із відкритих джерел

"Росіяни знахабніли, підлетіли ближче, намагалися вдарити керованими авіабомбами на більшу глибину оборони наших військ. Вони ризикнули невдало. Сподіваємося, таких ризиків окупанти робитимуть більше", — заявив Ігнат.

Спікер пояснив, що 500-кг КАБи можуть летіти 20-25 км, проте "коли хочеться і руки сверблять завдати удару, то треба підлетіти ближче".

За словами Юрія Ігната, подібне збиття літаків окупантів раніше було біля острова Зміїний, а також над російською Брянською областю. Як додав речник, "їх нічому не навчила Брянська історія, Одеські історії, де були теж перехоплені і "Су-24", і "Су-35""

"Одразу три "жирні" цілі українські військові знищували на початку російської агресії, коли ворог поводився нахабно, залітаючи фактично над українськими містами", — зазначив Юрій Ігнат.

Він вважає, що збиття трьох бортів ворога стало "топ подією", і після цього росіяни тричі подумають, чи варто підлітати до українських кордонів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — збиття Силами оборони України одразу трьох винищувачів-бомбардувальників Су-34 російських окупантів викликало в країні-агресоре значне занепокоєння. Там стурбовані можливим посиленням можливостей ППО ЗСУ на південному напрямку. Про це йдеться у оновленому огляді аналітиків Інституту вивчення війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини