Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія знову вдарила ракетами по Україні: у Києві та інших містах вибухи, відключення електрики
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія знову вдарила ракетами по Україні: у Києві та інших містах вибухи, відключення електрики

Росія використовувала для атаки нову тактику - із застосуванням хибних повітряних цілей, зокрема куль, щоб ввести в оману українську ППО

9 березня 2023, 07:45 comments2658
Поділіться публікацією:

Як передає "Коментарі", російські окупанти в ніч на 9 березня після затяжної паузи знову почали завдавати ракетних ударів по містах України. Оголошено повітряну тривогу. Згідно з повідомленнями ряду Telegram-каналів, атака із застосуванням ракет "Іскандер", С-300, "Калібр", X59, X22 та безпілотників проводилася з акваторій Чорного та Азовського морів, а також з Білгородської області РФ.

Росія знову вдарила ракетами по Україні: у Києві та інших містах вибухи, відключення електрики

Ракетний обстріл. Фото: з відкритих джерел

За інформацією ЗМІ, звуки вибухів було чути у Харкові, Одесі, Миколаєві, Житомирі, Дніпрі, Київській, Івано-Франківській, Хмельницькій та Тернопільській областях.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що у місті пролунала серія вибухів, після чого у деяких районах у харків'ян почалися перебої з електрикою.

Голова Харківської ОВ Олег Синегубов повідомив подробиці: по місту та області завдано близько 15 ударів, за попередньою інформацією, одне з влучень припало на приватний житловий будинок, інформація про постраждалих та масштаби руйнувань уточнюється.

Голова Одеської ОВ Максим Марченко поінформував, що внаслідок масованого ракетного удару є потрапляння в об'єкт енергетичної інфраструктури області, а також пошкоджено житлові будинки.

На щастя постраждалих немає. Нині діють обмеження електропостачання. За результатами роботи підрозділів протиповітряної оборони є збитки ракет.

На Київщині свою ефективність знову продемонструвала ППО. При цьому були зафіксовані сильні вибухи, після чого з'явилися повідомлення від міської влади про екстрене відключення електроенергії, також з'явилися повідомлення, що в Києві частково відключено централізоване опалення та водопостачання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому росіяни поспішають із настанням до квітня – яке зараз стоїть завдання перед ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини