Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія знову пішла на штурм Соледара: подробиці від командування ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія знову пішла на штурм Соледара: подробиці від командування ЗСУ

Противник зазнав великих втрат і знову відійшов від Соледара

9 січня 2023, 15:05 comments2418
Поділіться публікацією:

Браві меседжі російських воїнкерів і блогерів про нібито захоплення Соледара не відповідають дійсності. Як передає видання "Коментарі", про це заявив командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський, повідомляє Military Media Center у Телеграм.

Росія знову пішла на штурм Соледара: подробиці від командування ЗСУ

Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський. Фото: з відкритих джерел

Олександр Сирський підтвердив інформацію про те, що російські загарбники знову масово намагалися прорвати оборону ЗСУ, щоб зайти до Соледара. Противник атакував одразу за різними напрямками та кинув на штурм найбільш професійні загони "вагнерівців". Але завдяки мужності та професіоналізму українських захисників бій закінчився для росіян провалом. Противник зазнав великих втрат і змушений був відступити. Розуміючи приреченість ситуації противнику тільки й залишалося, що поширювати повідомлення про захоплення Соледара чого, звичайно ж, не сталося. Українські воїни продовжують стояти на своїх позиціях відбиваючи атаки росіян.

Варто зазначити, що раніше глава української держави Володимир Зеленський повідомив, що командувач Сухопутних військ ЗСУ відвідав українські позиції біля Бахмута і Соледара Донецької області, і що туди відправлять додаткові підрозділи.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Кремлі Дмитро Пєсков прокоментував "корейський варіант" світу з Україною.

Раніше "Коментарі" писали — доки у Росії будують міфічні плани щодо розділу України за корейським сценарієм, союзники передають нам дедалі більше озброєнь, готуючи чергові приємні сюрпризи. Видання "Коментарі" поцікавилося в експертів — чи є зараз у Росії реальні союзники, а також, що для РФ означатиме крах путінського режиму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини