Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія зможе тримати оборону хоч усе життя: Буданов зробив заяву, що насторожує
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія зможе тримати оборону хоч усе життя: Буданов зробив заяву, що насторожує

Кирило Буданов вважає, що якщо не проводити активних дій, Росія зможе тримати оборону хоч усе життя

26 серпня 2023, 14:55 comments5437
Поділіться публікацією:

У країни-агресора у достатній кількості залишився лише людський ресурс. Противник може тримати оборону в окупації хоч усе життя, якщо Україна не діятиме. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив в інтерв'ю "Радіо Свобода" зробив голова ГУР МО України Кирило Буданов.

Росія зможе тримати оборону хоч усе життя: Буданов зробив заяву, що насторожує

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

"Немає у Путіна ресурсу, окрім людського. Більше ніякого ресурсу немає, економіки немає, військово-промислового ресурсу немає, запаси вичерпані. Людського матеріалу у них дуже багато, проте це єдине, що вони мають у достатній кількості", — вважає головний розвідники. країни.

За словами керівника ГУР, Російська Федерація вичерпала свій ресурс, у зв'язку з чим змушена випрошувати запаси у третіх країн. Зокрема, дефіцит ресурсів він пояснив тим, що за останні 30 років після розпаду Радянського Союзу країна-терорист жодним чином їх не поповнювала.

"За останні роки Росія була другою-третьою країною з експорту. Водночас у неї ще був і чорний експорт. У чорному експорт йшло набагато більше, ніж у білий", — зазначив керівник ГУР.

Після початку повномасштабного вторгнення Росія та Україна "зустріли" війну з тим, що було. Вже за півроку росіяни почали їздити до Ірану, Африки, Куби, оскільки їх обсяг промисловості був знищений, а темпи виробництва не задовольняли потреби.

Водночас, людського ресурсу в Росії достатньо, щоб оборонятися в тимчасово окупованих територіях України "хоч усе життя", якщо українська сторона не проводитиме активних дій.

"Тримати в обороні (тимчасово окуповані території, — ред.) можуть довго. Якщо ми не проводитимемо активних дій, тримати можуть хоч усе життя", — зазначив Буданов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому розгорілася дискусія навколо настання ЗСУ – на що роблять ставки Захід та Кремль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 серпня 2023, 14:01

Так і ведіть активні дії боягузи. Досить тягнути заробляючи на війні. Досить ховатись за цивільними жертвами, як охоронці майна старого Ріната Азов, - силове прикриття митної контрабанди. Чому у вас дивні збіги, коли після ракетних обстрілів війська уповільнюють свої дії і ви декларуєте в рази менші ворожі втрати?


Новини