Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія змінює тактику під Бахмутом: у ЗСУ розповіли, що придумали окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія змінює тактику під Бахмутом: у ЗСУ розповіли, що придумали окупанти

Російські окупанти все більше застосовують різні БПЛА

27 вересня 2023, 20:35 comments1236
Поділіться публікацією:








За інформацією заступника командира 2-го штурмового батальйону 5-ї окремої штурмової бригади Збройних сил України  Олексія Тарасенка  зараз на Бахмутському напрямку  російські загарбники змінюють тактику під час ведення  бою.

 Росія змінює тактику під Бахмутом: у ЗСУ розповіли, що придумали окупанти

Окупанти застосовують дрони біля Бахмута (фото з відкритих джерел)

"Ситуація на Бахмутському напрямку напружена. Противник, як і підрозділи ЗСУ, намагається малими групами чисельністю до штурмового взводу рухатися вперед, щоб покращити обстановку. Зберігається перевага Росії в артилерії та у кількості боєприпасів. Однак у нашого та у сусідніх підрозділів є тактичні успіхи, готуються до осіннього та зимового ведення бойових дій", -  повідомив   військовий, який брав участь під час  ефіру телемарафону "Єдині новини".

Тарасенко  зазначає, що "м'ясні штурми"  загарбників  залишились в минулому, бо військові підрозділів  ПВК весною замінили  військовослужбовцями з кадрових частин  російської армії.

"Противник все більше застосовує різні БПЛА — як ударні, так і розвідувальні. За допомогою розвідувальних досить ефективно коригує свою артилерію, намагається подавати наші опорні пункти і потім у найнеочікуваніші моменти (на світанку, вночі) групами по 10-15 осіб просуватися", -  повідомив  представник штурмової бригади.

Загарбники  використовують ударні БПЛА, щоб знищити  українські комунікації, зашкодити пересуванню в ближньому тилу, ускладнити пересуванню української військової  техніки в прифронтовій зоні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що окупанти звели новий укріпрайон – яке місто бояться втратити. На північ від тимчасово окупованого міста Токмак у Запорізькій області російські загарбники облаштували новий укріплений район, очевидно, побоюючись прориву ЗСУ у цьому напрямку. Про це повідомив мера Мелітополя Іван Федоров. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини