Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти звели новий укріпрайон – яке місто бояться втратити
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти звели новий укріпрайон – яке місто бояться втратити

За інформацією мера Мелітополя Івана Федорова, на північ від Токмака окупанти звели новий укріпрайон

27 вересня 2023, 16:48 comments1703
Поділіться публікацією:

На північ від тимчасово окупованого міста Токмак у Запорізькій області російські загарбники облаштували новий укріплений район, очевидно, побоюючись прориву ЗСУ у цьому напрямку. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомив мера Мелітополя Іван Федоров.

Окупанти звели новий укріпрайон – яке місто бояться втратити

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Росіяни продовжують будівництво укріплень у Запорізькій області. Відчуваючи постійний натиск Збройних сил України російська армія створює нові укріплення в тилу і навколо тимчасово окупованих населених пунктів Запорізької області. На північ від Токмака з'явився новий укріпрайон з обох боків автодороги, що веде до нещодавно звільненого. Роботино", – зазначив мер.

За його інформацією, на адміністративному кордоні Донецької та Запорізької областей для побудови фортифікацій окупанти почали заганяти бетоновози.

Читайте також на порталі "Коментарі" – глава Міноборони РФ Сергій Шойгу заявив про плани продовження війни проти України (т.зв. "СВО") до 2025 року. У свою чергу президент України Володимир Зеленський анонсував "гучні" новини про ситуацію на фронті, знищення штабів та логістику російських окупантів. А радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що "сьогоднішня Росія – це роздутий міф". Він закликав Захід не "пестити вразливе его Путіна і продовжувати війну", а поставити задиру на місце — потужним постачанням зброї Україні. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" нинішній стан російсько-української війни та окреслили перспективи доступного для огляду майбутнього.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський анонсував "гучні" новини про ситуацію на фронті, знищення штабів та логістику російських окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини