Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія змінює тактику наступу на півдні України
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія змінює тактику наступу на півдні України

Військові Російської Федерації змінюють свої дії на сході України, зокрема у Херсонській області постійно літають винищувачі на відстані, яку не здатні подолати українські системи ППО.

2 квітня 2023, 15:05 comments1288
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська армія змінює військову тактику і все більше тероризує мирне населення України за допомогою керованих авіаційних ракет, стверджує речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк під час ефіру національного телемарафону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Прямий".

Росія змінює тактику наступу на півдні України

Речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк. Фото з відкритих джерел

Наталія Гуменюк розповідає, що російські наземні сили здійснювали постійний обстріл Херсонської області, поки Збройні сили України не відкинули російські війська за 30 км зону. Через неможливість чинити військовий тиск на мирних мешканців з повітря, російська армія прийняла рішення застосовувати бойові літаки Су-25 та обстрілювати регіон керованими бомбами. Росіяни це роблять в зоні, де українська система ППО не в змозі працювати.

"Це спосіб тероризму, який російські війська взяли за основу", — говорить стверджує речниця Сил оборони півдня України.

За словами Наталія Гуменюк російські війська обстрілюють сільськогосподарські землі і таким чином тиснуть на аграріїв, у яких саме починається сезон робіт на полі. Проте речниця додала, що коли Росія знаходить якусь нову військову тактику, українці завжди протидіють цьому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, як заробили на українських біженцях мільйони євро. Викрито масштабне шахрайство серед румунських чиновників.

Також "Коментарі" писали про те, що британська розвідка назвала найпоширенішу небойову причину втрат армії РФ — пияцтво у російських військах. Інші причини це невміле поводження зі зброєю, дорожньо-транспортна пригода та інше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини