Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія змінила тактику використання в Україні дронів-камікадзе: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія змінила тактику використання в Україні дронів-камікадзе: що відомо

Росія почала активніше використовувати в Україні дрони-камікадзе ZALA "Ланцет-1" та "Ланцет-3"

2 жовтня 2022, 18:22 comments1042
Поділіться публікацією:

РФ частіше почала використовувати на війні в Україні дрони-камікадзе ZALA "Ланцет-1" та "Ланцет-3". Ймовірно, це через постачання нашій країні Switchblade 600. Про це пише волонтерська розслідувальна спільнота InformNapalm.

Росія змінила тактику використання в Україні дронів-камікадзе: що відомо

Російський дрон-камікадзе ZALA "Ланцет-1" (фото з відкритих джерел)

 За допомогою дронів-камікадзе окупанти намагаються бити по місцях, де за їх даними, знаходиться склад з боєприпасами.

"За їх допомогою ССО РФ намагаються завдавати удари по місцях, де на їх думку знаходяться скупчення боєприпасів, наприклад, по зелених ящиках від снарядів", — пишуть представники спільноти.

У повідомленні йдеться, що поки складно сказати, скільки в російських окупантів є "Ланцетів", проте їх робота на фронті може бути спробою російського командування відреагувати на постачання Україні так званих "летючих джавелінів" — Switchblade 600.

"Водночас використання іранських дронів-камікадзе, які називають "летючими мопедами" носить більш масовий характер, росіяни їх використовують по об'єктах інфраструктури", — зазначають в InformNapalm.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Криму військові частини переведені на повну бойову готовність. Росія готує мотострілецьку дивізію з мобілізованих кримчан, жителів Краснодарського краю та Адигеї. На півострові військові частини переведені на повну бойову готовність. В Генштабі розповіли, у Криму проводяться заходи щодо розосередження російських підрозділів. Генштаб фіксує прибуття до пункту постійної дислокації 810-ї окремої бригади морської піхоти, що базується в Севастополі близько двох тисяч відмобілізованих осіб. У місті Будьонівське Ставропольського краю, до 205 окремої мотострілецької бригади 49 загальновійськової армії Південного військового округу, за мобілізацією прибуло близько 5 тисяч осіб.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини