Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму військові частини переведені на повну бойову готовність: в Генштабі розкрили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму військові частини переведені на повну бойову готовність: в Генштабі розкрили подробиці

Ворог продовжує обстріли по всій лінії фронту - лише на Південнобузькому напрямку обстрілів з танків, мінометів та ствольної артилерії зазнали райони 28 населених пунктів

2 жовтня 2022, 09:17 comments1266
Поділіться публікацією:

Росія готує мотострілецьку дивізію з мобілізованих кримчан, жителів Краснодарського краю та Адигеї. На півострові військові частини переведені на повну бойову готовність. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на оновлений звіт Генштаб ЗСУ.

У Криму військові частини переведені на повну бойову готовність: в Генштабі розкрили подробиці

У Криму військові частини переведені на повну бойову готовність. Фото: Getty Images

В Генштабі розповіли, у Криму проводяться заходи щодо розосередження російських підрозділів.

Генштаб фіксує прибуття до пункту постійної дислокації 810-ї окремої бригади морської піхоти, що базується в Севастополі близько двох тисяч відмобілізованих осіб.

У місті Будьонівське Ставропольського краю, до 205 окремої мотострілецької бригади 49 загальновійськової армії Південного військового округу, за мобілізацією прибуло близько 5 тисяч осіб. Відомо, що у пункті постійної дислокації частини знаходиться близько 3 тисяч, решта – у наметовому містечку на полігоні Миколо-Олександрівський. Із зазначеним особовим складом розпочалися заняття з бойової підготовки.

Минулої доби противник завдав 4 ракетних і 16 авіаційних ударів, здійснив понад 75 обстрілів з РСЗВ по військових і цивільних об'єктах на території України. Крім того, для ударів по об'єктах інфраструктури ворог застосовує БПЛА іранського виробництва "Shahed-136".

Минулої доби від ворожих ударів постраждало понад 30 населених пунктів. Серед них – Білогорівка, Бахмут, Красногорівка, Мар'їнка, Водяне, Трудове, Богоявленка, Новоукраїнка, Горіхів, Залізничне, Іллінка, Нікополь, Благодатівка, Миколаїв, Очаків та Одеса.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни розповіли, заради чого Путін готовий втратити Луганщину в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Михайло Подоляк пояснив позицію Зеленського, чому той більше не погодиться на переговори з Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

0000

2 жовтня 2022, 11:18

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини