Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія здатна знову вторгнутися в Україну з півночі: про яку область йде мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія здатна знову вторгнутися в Україну з півночі: про яку область йде мова

У 2024 році Україна працюватиме над своєю обороною

2 січня 2024, 20:30 comments1445
Поділіться публікацією:

В Росії  здатні сформувати  за якихось  декілька тижнів достатнє військове  угрупування, аби   повторити спробу  наступу на територію  Чернігівської області. Проте  питання  лишається в тому, чи  загарбники  зроблять  це.

Росія здатна знову вторгнутися в Україну з півночі: про яку область йде мова

Росіяни мають можливість повторного наступу (фото з відкритих джерел)

Цю інформацію, проводячи  пресконференцію,  озвучив очільник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус,  інформує  "Суспільне".  Як він продовжив, оборона з української   сторони в  2022 році та у 2023 — це зовсім різні речі, і в РФ  це  знають.

Чи вони це зроблять, чи ні, залежить і від того, наскільки ми будемо працювати з погляду нарощування фортифікацій. Вони всі бачать, літають, де можуть, десь хтось їздить, ми ж цього не виключаємо. Вони розуміють ситуацію. "Фортифікація 2023 року щодо фортифікації 2022 року — це зовсім інший рівень", — наголосив   керівник Чернігівської ОВА.

Чаус продовжив, що оборонні рубежі  ще  посилять і далі й чим більше такі роботи продовжуватимуться, тим буде  меншою  ймовірність повторної спроби загарбника  наступати на  Чернігівщину.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, скільки часу Росія готується до масового ракетного удару по УкраїніРосія 2 січня здійснила черговий масовий ракетний удар по Україні з залученням кількох типів ракет. Речник Повітряних сил Юрій Ігнат пояснив скільки часу російська армія витрачає на підготовку до подібних атак. 

Юрій Ігнат зауважив, що ракети – це сучасна технологічна зброя, яка програмується та направляється на відповідні цілі за кілька днів. Російські військові визначають маршрут, яким напрямком буде рухатись ракета, а також кінцеву ціль удару.

Речник Повітряних сил розповів, що окупанти починають використовувати недоторканий запас озброєння для ударів по Україні. Останні ракетні атаки були в основному з ракет "X", тоді як "Калібри" Росія застосовує рідше.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини